Re: Kariéra vašeho hráče - začátek sezony 2013/14

42
Obrázek
Brankáři

Ondřej Pheonix (Pheonix) Miles Dullnut (smajliss) Libor Machy (machy) Jan Jilemnický (Briggus) Obránci
Honey Badger (HoneyBadger) Denis Vekr (DDVekr) Boris Gombár (cervo06) Karl von Bahnhof (NSDF) Peter Goga (147peter147) David Prospal (DaweMK) Petr Holick (petr.h) Pepa Heinl (snifless) Chvoji (chvoji) Andrew Charles (Andrew_Charles)
Defenzivní záložníci
Dominik Kubík (FFA) Humprey Grond (grond11) Lukáš Hulec (Hulik)
Střední + Ofenzivní záložníci
Michal Grasl (graslik) Mozart (mozart) Opičí Kluk (op47) Muhammad Libad Al-Warsama (Fincek) Lucky Man (luckyman) Lukáš Kukla (kuklic225) Erik Miz (UN2552) Enrico Capone (Novas) Bohumil Legenda (krabak808)
Křídla
Erik Blake (D8A3996) Jan Černý (ceernousek89)
Útočníci
Ólafur Markus Obermajer (Caesarius) Ivan Maurenc (Wooleer) Doctor X (Doctor-X) Tomáš Toncar (t0maash) Dave Abe (Daw3xxx) David Regent (dejf) Tomáš Stodolovský (Slavista) Tony Redwhiter (Redwhiter) Ligy

45
Super no, na to, že jsem neodehrál ještě ani jeden zápas za Ačko (nečekám, že zrovna za Chelsea bych hned hrál, ale hostovačka mohla být), tak dostávám teda dost peněz :D 3,25 mil. Kč měsíčně je pěkné :) Jenom mám dotaz, co to je za úspěch u mně v roce 2016. Zlomil rekord soutěže. By mně zajímalo čeho :D Jo a jde tam někde vidět kolik zápasů jsem odehrál za U19 a kolik za U21? Už tam totiž vidím nějaké ty góly :)

47
Redwhiter píše:Super no, na to, že jsem neodehrál ještě ani jeden zápas za Ačko (nečekám, že zrovna za Chelsea bych hned hrál, ale hostovačka mohla být), tak dostávám teda dost peněz :D 3,25 mil. Kč měsíčně je pěkné :) Jenom mám dotaz, co to je za úspěch u mně v roce 2016. Zlomil rekord soutěže. By mně zajímalo čeho :D Jo a jde tam někde vidět kolik zápasů jsem odehrál za U19 a kolik za U21? Už tam totiž vidím nějaké ty góly :)
No ten počet startů nevim jak zjistit, pokud byste někdo věděl, tak napište. Ale ten rekord vim, je to nejvyšší počet vstřelených golů v jednom zápase, čtyrmi goly jsi popravil Slovinsko Screen. Shodou okolností to byly tvoje jediné goly na turnaji :D :D

49
Zkusím zapnout FMko a podívám se na to.

Jinak pěkné no :) Ještě aby mi to tak střílelo za Ačko.

EDIT: Pokud máš nějaký užší seznam s náma se všema, tak stačí dát ten užší seznam a tam si zvolit místo např. (Scout, Obecné informace, Vlastnosti) položku Mezinárodní. Není tam sice vidět U19, ale od U21 respektive U20 u některých zemí tam vidět je ;)

56
graslik píše:Nejenže jsem v blbé Chelsea, ale nehraje tam ani Redwhiter :-X Cítím zmařený talent :(
Tak když budu dostávat takový luxusní plat, tak mi to bude jedno, jestli budu hrát, nebo ne :D

PS: Já ani nečekám, že bych měl hrát za Ačko, spíše mě štve, že mě nechcou pustit ani na to blbé hostování. Ale chápu je. Musí šetřit takovou hvězdu, co má v 19 letech hodnotu 320 mil. Kč :D

59
To je kariéra snů... nejdřív hrát za Spartu, pak se přesunout do Bayernu. Už mi jen chybí štace v Tottenhamu a můžu s klidem umřít :D

Škoda, že jsem odehrál v GL jen tři zápasy, než po mě sáhl Bayern a nestačil jsem tak nabrat cenné zkušenosti... takhle se teď asi pár sezón budu plácat v amatérském týmu... ale to nevadí, vždyť je to Bayern! :D

Taky koukám, že už jsem změnil reprezentaci, když jsem českou vyměnil za dánskou... snad nebudu "dřevák Bendtner v2.0" :D
Odpovědět

Zpět na „Manažerské kanceláře“