Re: Česká liga po I.B Třídy + Grafika (FM22)
22Jestli to chápu dobře tak asi myslíš, že se ti nenačte db, stačí jen počkat, změn je hodně a zabere to čas, aby to hra načetla (cca 5 minut)prilos84 píše: 17 lis 2021, 11:47 Ahoj mám problém se spuštěním hry. Pokud si dám tento dodatek do nové hry tak mě vůbec nejde spustit? věděl by někdo důvod tohoto problému?
23Už se to rozběhlo. Asi jsem nyl moc netrpělivý. díky za rady
24Ahoj,
nehraji přes steam FM2022, šlo by to dát i mimo Steam Workshop tato databáze?
Předem děkuji :) a jen tak dále <3
25Jo, to by bylo skvělé :)PizzaBoyCZ píše: 17 lis 2021, 19:13 Ahoj,
Snažil jsem se najít nějaký způsob jak spojit Workshop s Gamepassem, ale zatím bezvýsledně.
26https://steamworkshopdownloader.io/?fbc ... b_ET86T_HQDomisik píše: 18 lis 2021, 13:21Jo, to by bylo skvělé :)PizzaBoyCZ píše: 17 lis 2021, 19:13 Ahoj,
Snažil jsem se najít nějaký způsob jak spojit Workshop s Gamepassem, ale zatím bezvýsledně.
27Zdravím, super práce. Jen bych pozměnil počet možných střídání, ve Fortuna lize 5 ze 7, ve 3 možných sekvencích. To samé v MOL cupu tuším. U nižších lig nevím jak je to nastavené.
28Ono to tak v db nastavený je...freymaa píše: 20 lis 2021, 17:21 Zdravím, super práce. Jen bych pozměnil počet možných střídání, ve Fortuna lize 5 ze 7, ve 3 možných sekvencích. To samé v MOL cupu tuším. U nižších lig nevím jak je to nastavené.
29Já vím, ale je to špatně. I minulý ročník to nebylo dobře, tak jsem si to musel nastavovat sám. Teď jsem si to taky udělal sám, jen ostatní by to možná potěšilo. :)
30vždyt to tak funguje ve Fortuna lize. 5 střídání ve 3 blocíchfreymaa píše: 20 lis 2021, 17:21 Zdravím, super práce. Jen bych pozměnil počet možných střídání, ve Fortuna lize 5 ze 7, ve 3 možných sekvencích. To samé v MOL cupu tuším. U nižších lig nevím jak je to nastavené.
31Ano, ale v db to nastaveno není na 7 náhradníků, ze kterých může být vystřídání 5 hráčů ve 3 blocích. V db je nastaveno 7 náhradníků, ze kterých je možné využít pouze 3 hráče.majaman píše: 20 lis 2021, 19:12vždyt to tak funguje ve Fortuna lize. 5 střídání ve 3 blocíchfreymaa píše: 20 lis 2021, 17:21 Zdravím, super práce. Jen bych pozměnil počet možných střídání, ve Fortuna lize 5 ze 7, ve 3 možných sekvencích. To samé v MOL cupu tuším. U nižších lig nevím jak je to nastavené.
32Hmmmm....................freymaa píše: 20 lis 2021, 19:17Ano, ale v db to nastaveno není na 7 náhradníků, ze kterých může být vystřídání 5 hráčů ve 3 blocích. V db je nastaveno 7 náhradníků, ze kterých je možné využít pouze 3 hráče.majaman píše: 20 lis 2021, 19:12vždyt to tak funguje ve Fortuna lize. 5 střídání ve 3 blocíchfreymaa píše: 20 lis 2021, 17:21 Zdravím, super práce. Jen bych pozměnil počet možných střídání, ve Fortuna lize 5 ze 7, ve 3 možných sekvencích. To samé v MOL cupu tuším. U nižších lig nevím jak je to nastavené.

33Zvláštní, já si to musel přenastavovat růčo... Tak se omlouvám :D Každopádně tak či tak, skvělá práce! :) Mám ještě jeden dotaz, je možné nastavit si, aby hráči neměli dovolenou přes předsezonu? Ve Slavii se mi dost hráčů vrací až 12. července, tedy těsně před druhým ligovým zápasem...
34Jediná db u který bys to musel nastavovat je ta kterou jsem upravoval pro Blekynu, protože tam nic nastavenýho nebylo, u tý druhý sezony to asi bude způsobený MS v Kataru, protože pro ten rok je úplně změněný rozvrh u všech lig a s tím nic moc nenadělámfreymaa píše: 20 lis 2021, 19:29Zvláštní, já si to musel přenastavovat růčo... Tak se omlouvám :D Každopádně tak či tak, skvělá práce! :) Mám ještě jeden dotaz, je možné nastavit si, aby hráči neměli dovolenou přes předsezonu? Ve Slavii se mi dost hráčů vrací až 12. července, tedy těsně před druhým ligovým zápasem...
35Dobře, díky moc za odpověď. :)Tenshi píše: 20 lis 2021, 19:36Jediná db u který bys to musel nastavovat je ta kterou jsem upravoval pro Blekynu, protože tam nic nastavenýho nebylo, u tý druhý sezony to asi bude způsobený MS v Kataru, protože pro ten rok je úplně změněný rozvrh u všech lig a s tím nic moc nenadělámfreymaa píše: 20 lis 2021, 19:29Zvláštní, já si to musel přenastavovat růčo... Tak se omlouvám :D Každopádně tak či tak, skvělá práce! :) Mám ještě jeden dotaz, je možné nastavit si, aby hráči neměli dovolenou přes předsezonu? Ve Slavii se mi dost hráčů vrací až 12. července, tedy těsně před druhým ligovým zápasem...
36Zdar mám dotaz upravoval si i soupisky nebo si sahal "jen" do struktur a týmů ?
37Hráče neměnimpospech11 píše: 21 lis 2021, 17:06 Zdar mám dotaz upravoval si i soupisky nebo si sahal "jen" do struktur a týmů ?
38Zdravím, můžu se zeptat, proč je ve Spartě uveden jako hlavní přestup Tetteh? Mám dojem, že ten tam již dlouho nepůsobí.
39Nějak nechápu tvůj problém, Tetteh přestoupil do Malatyasporu 14.7.2021 za 2 miliony Euro, což ve hře je (jen ten přestup je proveden 1.7.2021), takže nastavený je to správně. Jinak já neměním soupisky týmů ani atributy hráčů, takže by to byla chyba od SIspartman píše: 22 lis 2021, 22:04 Zdravím, můžu se zeptat, proč je ve Spartě uveden jako hlavní přestup Tetteh? Mám dojem, že ten tam již dlouho nepůsobí.
40Aha, tak to je moje chyba :D myslel jsem, že ofiko přestoupil již dříve