malý update:
- opravena mzda Nešpora (měli to tam v eurech místo v korunách)
- přidány legendy SK Kladno (ale protože editor tak nějak nefunguje tak se to ve hře nezobrazí...)
Re: Česká liga po I.B Třídy + Grafika (FM22)
42Zdar jak svina, dotaz da se nekde stahnou database mimo workdshop ?
44zdarec, super práce. Upravoval jsi nejak přestupové preference? Mě v origo db chodí hodně 30+ hráčů do cz týmů, je to dost nereálné , třeba Dani Alves do Slavie a podobný co by do cz ligy nikdy nešli , hlavně na volné přestupy , třeba Slovácko dotahne v zimě 6 volnych hráčů kolem 33 let , což ten tým úplně rozjebe
45Pokud někdo máte FM mimo steam tak mi napište zprávu tady nebo na steamu a já vám pošlu odkaz.MaestroKetchi píše: 24 lis 2021, 20:36 Zdar jak svina, dotaz da se nekde stahnou database mimo workdshop ?
46Přestupové preference jsem neupravoval, možná jen u nějakých týmů z nižších divizí. U těhle přestupů je to spíš kombinace několika věcí, počtu hratelných lig, velikosti hráčské databáze a pak i reputace ligy a týmu. Takže pokud hraješ s velkou databází hráčů a hratelná je jen ČR (nebo má nejvyšší reputaci mezi ostatními hratelnými soutěžemi) tak hra bude tlačit volné hráče právě do ČR. A proto to úplně dobře nejde nastavit, protože každý si tyhle věci nastavuje různě.köbe píše: 24 lis 2021, 23:13 zdarec, super práce. Upravoval jsi nejak přestupové preference? Mě v origo db chodí hodně 30+ hráčů do cz týmů, je to dost nereálné , třeba Dani Alves do Slavie a podobný co by do cz ligy nikdy nešli , hlavně na volné přestupy , třeba Slovácko dotahne v zimě 6 volnych hráčů kolem 33 let , což ten tým úplně rozjebe
47Diky moc ;)Tenshi píše: 25 lis 2021, 00:59Pokud někdo máte FM mimo steam tak mi napište zprávu tady nebo na steamu a já vám pošlu odkaz.MaestroKetchi píše: 24 lis 2021, 20:36 Zdar jak svina, dotaz da se nekde stahnou database mimo workdshop ?
48Škoda, že je ČR, Polsko a Slovensko dáno do střední evropy. Toho jsem si před startem hry bohuže nevšiml..:(
49Ahoj, dá se databáze použít i na už rozjetou hru? Sestoupilo mi Béčko Sparty a teď hraje jen přáteláky, což je pro vývoj hráčů k ničemu.
50Bohužel, musíš začít novou hru a před začátkem načíst novou databázi.
And everyday I wake,I tell myself a little harmless lie, the whole wide world is mine
51Nebo se zeptám ještě jinak. Nikdy jsem s tím nepracoval a možná si to představuju až moc jednoduše, ale dá se skrze In-game Editor (dá steamu to docela schytává, hlavně za cenu, vypadá to, že existují levnější i lepší alternativy) změnit např. pravidlo střídání v již rozjeté hře? V originále jsou ve Fortuně stále max. 3 osoby.
52Ahoj,
podle toho jak a co... In game editor jsem zkoušel a ten je spíše na "cheaty".... tedy prodlužování smluv, léčení hráčů, přidávání financí a tak.. tyhle větší zásahy tam podle mě nejdou.
Př. v ročníku 2021 hraje Žižkov na Střížkově a já jsem chtěl editovat, aby se vrátil zpět na stadion a nešlo to... až po konci sezony mě hra zase vrátila na stadion Viktorky...
podle toho jak a co... In game editor jsem zkoušel a ten je spíše na "cheaty".... tedy prodlužování smluv, léčení hráčů, přidávání financí a tak.. tyhle větší zásahy tam podle mě nejdou.
Př. v ročníku 2021 hraje Žižkov na Střížkově a já jsem chtěl editovat, aby se vrátil zpět na stadion a nešlo to... až po konci sezony mě hra zase vrátila na stadion Viktorky...
V JEDNODUCHOSTI JE VELKÁ SÍLA!!!
[/b]Re: Česká liga po I.B Třídy + Grafika (FM22)
53Do pravidel se v in-gama editoru nedostaneš, jak psáno výše. max. uprava atributů, peněz atd.
54Aha. O úroveň výš co do složitosti je pak předpokládám přidání B týmu zpět do druhé ligy. Nějaký tool, který by za těmito účely (pravidla a přidání B týmu o hratelné soutěže, respektive druhé ligy) šlo použít?
55Určitě nejde přidat tým ručně v uložené hře, jediný co můžeš udělat je zvýšit reputaci u týmu přes nějaký in-game editor a pak si to uložit před koncem sezony (než se vytvoří rozvrh a udělají se postupy a sestupy) a simulovat to do tý doby než ti tam ten tým postoupíVseProSpartu? píše: 02 pro 2021, 16:15 Aha. O úroveň výš co do složitosti je pak předpokládám přidání B týmu zpět do druhé ligy. Nějaký tool, který by za těmito účely (pravidla a přidání B týmu o hratelné soutěže, respektive druhé ligy) šlo použít?
56Ahoj, prvně bych chtěl poděkovat za skvělou práci. Ve FM jsem pořád a stále nováček (a asi navždy budu) takže přicházím s asi hloupým dotazem.
Proč jsou u krajských lig nastavené pravidla tak, že po remízovém ligovém zápase následují penalty a ne jako v reálu, kde si soupeři rozdělí po bodu? Lze to někde nastavovat nebo je to fixně dané těmi soupiskami?
Díky
Proč jsou u krajských lig nastavené pravidla tak, že po remízovém ligovém zápase následují penalty a ne jako v reálu, kde si soupeři rozdělí po bodu? Lze to někde nastavovat nebo je to fixně dané těmi soupiskami?
Díky
57třeba v Plzenským kraji s stále kopou pentle při remíze
59To by se musel vyjádřit Tenshi, jestli to jde v jednotlivých krajích.
60Já to během dneška/zítřka opravim a pošlu aktualizaci přes steammajaman píše: 02 pro 2021, 18:35 To by se musel vyjádřit Tenshi, jestli to jde v jednotlivých krajích.