Offside trap

1
Zaujímalo by ma kedy sa oplatí použiť ofssidovu pascu zameranú na stred obrany a kedy na kridelny priestor , aký typ obrancu je vhodný na jednú a druhú variantu ,,lebo zatiaľ v Tom nevidím nejaký prínos

Re: Offside trap

2
Je pravda, že jí hraju prakticky furt a ani nevím jak moc výhodná je nebo ne.
Určitě využívat při hodně vytažený obraně.
A obránci dle mého (nemám to nikde vyčtený spíš jak si to představuju) by měli mít co nejlepší: předvídání, poziční hru, poziční hru a asi týmovou hru, aby stopeři dobře spolupracovali.

Další možný problém by mohl být, že pokud hraješ na klíčové okamžiky, které hraju často pokud jsem favorit, tak ta hra situaci nevyhodnotí jako klíčovou a ani jí nezobrazí. Proto občas propadám těm samým otázkám zda to má vliv na hru. Určitě nějak ano. (spíš mám pocit, že jen negativní, kdy mi překopnou obranu a hráči stojí a čumí, ještě že se tam nehlásí jak pitmomci v reálném fotbale.) A sledovat celý zápas a zvlášť několik. Tak to jsem dělál někdy před lety, kdy jsem ten čas na to měl :D
Určitě by se to někde dalo vysosat v analytickém centru, ale zorientovat se v tom je, minimálně pro mé buňky, nereálný :-)
Rád bych viděl další názory.
And everyday I wake,I tell myself a little harmless lie, the whole wide world is mine

Re: Offside trap

3
Myslím, že není přesně položená otázka. Ofsajdovou past nelze nastavovat na křídelni prostory nebo uprostřed hřiště. To je presink. Buďto budeš presovat více střed pole a míč vytlacovat do krajů hřiště. Nebo napadat hráče na krajích hřiště a tím uvolnit střed. To záleží na rozestavení a hracích soupeře. V Fm 23 pojem ofsajdova past ani není myslím. Buďto se obrana víc zatahuje nebo vysunuje, což je tím asi myšleno. Nemá smysl více vysunovat obranou linii když hraješ s nevysunutou linii. Je tam i možnost o snaze blokovat centry nebo ne. To opět závisí, jestli máš dobré a vysoké stopery a nebo vidíš u hráčů soupeře křídla nebo invertovana a je na tobě zda se více bojíš centru nebo toho že ti proklouznou do středu hřiště. To je můj pohled. Podle vývojářů vy mělo jít letos více variant k úspěchu a i mid block by měl fungovat. Chce to ale asi fakt vyzkoušet taktiky s různými přístupy a sledovat zápasy a pak porovnat statistiky.
Odpovědět

Zpět na „Obecná diskuze“