Proč to dělám...
Joooo dobře dobře, tohle je asi nečekaný, vlastně i pro mě. Jediný důvod je, že je to tu mrtvý a zpětně jsem si v posledních dnech pročítal deníky, co tu byly a mají ještě screeny.
Jelikož už je to pár týdnů, co jsem hrál ve druhé lize, proto to dost odfláknu. A sázím sem jen screeny co se dělo. A udělám jen krátký komenty.
Přátelák podzim
- příprava na střed tabulky se zadařil
Přátelák jaro
- příprava na udržení se vysoko v tabulce na dostřel prvního místa se zadařil
Liga podzim
- jestli si dobře pamatuji, tak jsem byl někde těsně pod play off po podzimu. Jen o pár bodů. Myslím, že na první místo to bylo cca 5 bodů.
- ale zas taková sláva to nebyla, chyběl nám útočník
- zariskoval jsem a přivedl dva útočníky, jednoho jsem vzal na stálo a to:
Ríša "speedy" González, největší technik není ani úplně nejchytřejší, ale utíká mu to... K němu se připojil na hostování 30 letý Brazilec Paulo Vyctor, který měl zrychlení i rychlost 15
- díky tomuto jsem pak na jaře mohl útočit na vrchol, ačkoliv jsem zariskoval a vzal 100% výplatu za Brazilce a Paraguajčan dostal cca kilo
(jak se to kurva skloňuje?)
-
Liga jaro
- posily se vyplatili a jaro jsem ovládl až na pár škobrtnutí a od zápasů kdy jsem vyhrál s Teplicemi jsem věděl, že to dobře dopadne
- rychlonohý útok drtil všechny obrany a nikdo nestíhal :-)
Tabulka
- je čas zbrojit na první ligu, kolem hráčů se mi začínají točit kluby se směšnými nabídkami ovšem vím, co dokáže vedení, protože zimní přestávka byla goooood
- během zimní pauzy SE PRODALO (já v tom snad ani nemám prsty) pět hráčů, naštěstí mi zůstali na hostování.
- wingback levý i pravý odchází
- Santana si vybrečel odchod do Baníku Ostrava, prý mu chybí hnusný vzduch po vypalování pralesů, tak snad mu bude stačit vzduch ze železáren (skončil v béčku ofc)
Fakin odchody
- během zimní pauzy SE PRODALO (já v tom snad ani nemám prsty) pět hráčů, naštěstí mi zůstali na hostování.
- wingback levý i pravý odchází; M. Novák a J. Soukup
- Santana si vybrečel odchod do Baníku Ostrava, prý mu chybí hnusný vzduch po vypalování pralesů, tak snad mu bude stačit vzduch ze železáren (skončil v béčku ofc)
- Kalvoda je kkt, ten si občas aspon v Příbrami kopne, je stále ve druhé lize
- Kučera slavně odkopal čtyři zápasy v Olomouci s hodnocením 6.65, další sezonu odehrál jediný zápas
- Kamenský mě fakt mrzel, byl to dobrý brankář
Zbytek hoven
- Abych pravdu řekl, chtěl jsem se na to vysrat, proto mi strašně dlouho trvalo než jsem to zase zapnul, protože jsem se děsil, co budu v té první lize dělat. Naštěstí jsem během sezony v druhé lize popodepisoval pár hráčů, takže v první den přestupového období přišlo pár hráčů, na které jsem zapomněl, že přijdou. Takže jsem byl nakonec docela v klidu.
- Útok na titul, ale hned první sezonu nebudu vyhlašovat, počkám si na druhou :)))
- Začíná se ze mě stávat Paraguajsko-brazilská kolonie...
- Finance jsou trošku boostnutý "prodejem" hráčů, ale furt je to kolem -0- na konci sezony
- Naštěstí skončilo i pár hráčů, kteří brali raketu, ale už nehráli třeba jako Huf. Ten si tam dal ještě dovětek, že musí být nejlíp placený hráč. Takže příchodem jednoho hráče najednou jeho plat za 40k skočil na 110k, už je ale pryč píčus. (moje chyba, ale nadávat mu mohu, je to jen blbá kulička ve hře)
- Brzo zkusím zase zpatlat další rychlo-part :-)
- jen musím teď rozmazlit svýho psa, aby mi odpustil, že si radši píšu než s ním hraju, čau