V Nemecku to tiež nie je ružové.. Ten prestup do Wolfsburgu bola fatálna chybasmrk15 píše: 27 bře 2023, 13:13 Ta Itálie nás docela drtíInter fajn, ale snad uteču, jinak příštím díle už asi nebudu
![]()
Re: Kariéra tvého hráče |04| repre speciál |
62odkaz na video zde
Je zde možnost že přes velikonoční prázdniny proběhne Draft tak dám vědět nějak dopředu
64Jako dobre, hlavne ty starty za repre no 
Kazdopadne si myslim ze bych potreboval zmenu a odejit z Liverpoolu.
Kazdopadne si myslim ze bych potreboval zmenu a odejit z Liverpoolu.
65co se mě týče, tak ono to celkem sedí i po tom zmenšení a snížení váhy ... hodně lidí kolem říkalo, že mám velkou hlavu a kopyta jak pštros, takže ses trefil v obou případech :D uvidíme, jestli se ze mě stane druhý Jenda Kollerů, co z Belgie zamířil výše a dařilo se mu ;)
66Tak nakonec se mi štace v Interu povedla, City volá. Ale ty částky jsou celkově brutal.
Můj názor je až do změny neměnný.
68Dnešní Livestream se ruší. Bohužel jeden z členů rodiny na tom není dobře. Možná i Nějakou dobu nebudou videa dvě mám předtočena ty vydám kdy mají. Díky za pochopení
Ps. Jedno z nich je i tahle serie takže další sobotu by díl měl jěště vyjít dál nevím a nemám naladu nic řešít díky za pochopení
Ps. Jedno z nich je i tahle serie takže další sobotu by díl měl jěště vyjít dál nevím a nemám naladu nic řešít díky za pochopení
69do Dortmundu ne, ten nemám rád - takovému Schalke bych se nebránil :) uvidíme, asi tam vstupuje ten atribut Loajality do hry, taky jsem teď mohl odejít z týmu, kde hraju prales, a zůstal jsem ... já jsem zatím spokojen, progres má být postupný, někomu ten brzký odchod do top klubu může naopak ublížit
70Celá moje kariéra v jednom obrázku!
Free Messi!!!

Free Messi!!!
And everyday I wake,I tell myself a little harmless lie, the whole wide world is mine
71Já můžu být spokojen. Pěkně doma, v teple. Zachytám si, nepředřu se. K tomu jednička v repre, výlet na olympiádu...