Re: [FM23] [Databáze] Česká liga po Okresní přebory + Grafika

21
zulis1234 píše: 02 pro 2022, 20:09
Tenshi píše: 24 lis 2022, 22:05
zulis1234 píše: 24 lis 2022, 21:29 Všiml jsem si že v oficiální databázi je Baník most-souš a u tebe je tvořen nový Baník Most-Souš
Jo protože jsem ho tvořil v době, kdy tohle ID bylo Baník Souš a pak už jsem si nevšimnul, že to jenom přejmenovali. Takže jupí, strávím tak hodinu přelejváním těch věcí z jednoho ID na druhé 😂😂
Pardon, já se to snažil upravit podle sebe ale bez úspěchu proto jsem to napsal :D jinak věřím že to musí být pěkná piplačka :D A nevím jestli je to jen u mně ale proč hraju ze Slavii Pohár hejtmana Zlínského kraje? :D :D
No piplačka to je no, obzvlášť když je editor kvůli těm 450 tisícům změnám dost zpomalenej 😂

Ohledně toho poháru, podobný problém mi už psal Diehard a ještě někdo na steamu a obojí bylo způsobeno tím, že měli zapnuté další databáze (které měly nové ID) a u obou případů to byly databáze od Timo, které jsou naprostý odpad, protože Timo absolutně nechápe jak fungují databáze v FM a jejich kompatibilita... Plus všechny jeho databáze jsou udělaný do 10 minut s jeho vlastními pravidly a fantasy penězi. Takže jeho databáze doopravdy nepoužívat

22
Tenshi píše: 02 pro 2022, 21:14
zulis1234 píše: 02 pro 2022, 20:09
Tenshi píše: 24 lis 2022, 22:05

Jo protože jsem ho tvořil v době, kdy tohle ID bylo Baník Souš a pak už jsem si nevšimnul, že to jenom přejmenovali. Takže jupí, strávím tak hodinu přelejváním těch věcí z jednoho ID na druhé 😂😂
Pardon, já se to snažil upravit podle sebe ale bez úspěchu proto jsem to napsal :D jinak věřím že to musí být pěkná piplačka :D A nevím jestli je to jen u mně ale proč hraju ze Slavii Pohár hejtmana Zlínského kraje? :D :D
No piplačka to je no, obzvlášť když je editor kvůli těm 450 tisícům změnám dost zpomalenej 😂

Ohledně toho poháru, podobný problém mi už psal Diehard a ještě někdo na steamu a obojí bylo způsobeno tím, že měli zapnuté další databáze (které měly nové ID) a u obou případů to byly databáze od Timo, které jsou naprostý odpad, protože Timo absolutně nechápe jak fungují databáze v FM a jejich kompatibilita... Plus všechny jeho databáze jsou udělaný do 10 minut s jeho vlastními pravidly a fantasy penězi. Takže jeho databáze doopravdy nepoužívat
To je pravda proto máš velký obdiv když na to máš nervy :D aha aha tak děkuji za upozornění tak to musím zase projít jaká DB to dělá :D já od něj používám DB jen kvůli tomu abych měl rozšířený ligy jinak je nepoužívám na nic jiného :D

26
Ahoj kluci, omlouvám se za OT, ale nevím, do jakého topu by se to víc hodilo. Poradil by mi někdo, z Vás zkušenějších, co hrajete Tenshiho databázi, jak přesně nastavujete ligy, které se Vám načítají, tak by hra nebyla úplně pomalá, ale zároveň, aby se v pozdějších fázích hry generovalo hodně zajímavých talentů v různých zemích a výběr byl rozmanitý? Kolik hráčů do DB je ideálních, jaké ligy, kontinenty přesně nastavit? Díky moc předem za "návod" od někoho z praxe.

27
DaVy píše: 03 pro 2022, 19:16 Ahoj kluci, omlouvám se za OT, ale nevím, do jakého topu by se to víc hodilo. Poradil by mi někdo, z Vás zkušenějších, co hrajete Tenshiho databázi, jak přesně nastavujete ligy, které se Vám načítají, tak by hra nebyla úplně pomalá, ale zároveň, aby se v pozdějších fázích hry generovalo hodně zajímavých talentů v různých zemích a výběr byl rozmanitý? Kolik hráčů do DB je ideálních, jaké ligy, kontinenty přesně nastavit? Díky moc předem za "návod" od někoho z praxe.
vzhledem ke slabému PC co mám jsem si dal jen Česko až po poslední soutěž a myslím střední databázi, jakmile jsem postoupil do dvojky, tak jsem si zrušil divize a teď, když jsem v jedničce více ustálený jsem si zrušil i ČFL/MSFL, ale pořád mám super talenty i mimo ČR (vlastně moji tahouni jsou z Pobřeží Slonoviny hlavně, pak Angola, Uruguay nebo Dánsko), takže tolik za mě zkušenost
Obrázek

29
Já to vždy dělám tak (když hraju někde v Evropě, že dávám hratelné TOP ligy, okolní ligy a ligy podobně silné. Nehratelné, ale pouze zobrazitelní ligy pak dávám všechny ostatní, které jsou alespoň trochu zajímavé nebo ty dobré soutěže z jiných kontinentů (Brazílie, Argentina, Mexiko, USA, Nigérie, Japonsko, Čína....). A takové ty slabé a ostatní vynechám úplně. A pak v rozšířeném nastavení vyberu všechny hráče ze všech kontinentů s mezinárodní reputací, v reprezentacích, z top klubů a u Evropy a Jižní Ameriky i všechny z kontinentálních soutěží. Záleží na tom, kde chci hrát, ale hraji se 110k až 140k hráči. Nemám zase tak výkonný notebook, ale nevadí mi, že to pak trvá trošku déle. Jsem pomalý typ hráče. Pak ještě můžeš rychlost upravit nastavení detailu, kde vybíráš, zda budou dané ligy, turnaje, poháry zpracovány podrobněji. Kde si já vybírám jenom MS, EURO a evropské poháry třeba.

31
Tak loga jsou konečně hotova, při kontrole jsem zjistil, že nějaké chyběly, tak snad jsem odchytil všechny chyby.
Změny:
- nová loga pro středočeský a karlovarský kraj
- doplněny chybějící loga + přidány loga pro týmy, co postoupily do okresních přeborů
- doplněny loga pro některé historické soutěže

link ke stažení je zde nebo na prvním postu:

https://mega.nz/file/EXpV3KrD#JqrT6G0Ql ... 3xcm9eSEjM

33
honza_rcc píše: 22 úno 2023, 18:21 Zdravím,

Chtěl bych se zeptata jestli se tu někdo setkal s tím že po sezoně 2031/2032 se nehraje 1.liga dorostu U-19.
Je možný že jsou ligi dorostu spojené třeba s Divizí? ty jsem totiž v průběhu hry odstranil z hratelných lig.
https://ctrlv.cz/t5G2
Ahoj,

první liga dorostu není vázaná k žádné lize, takže tam by problém být neměl. Můj tip je, že je to bug, protože pokud je něco špatně s databází, tak se to projeví celkem rychle (3-5let většinově stačí). Takže tam asi nastala kombinace věcí, co se hře nelíbily.
Odpovědět

Zpět na „Databáze“