No piplačka to je no, obzvlášť když je editor kvůli těm 450 tisícům změnám dost zpomalenejzulis1234 píše: 02 pro 2022, 20:09Pardon, já se to snažil upravit podle sebe ale bez úspěchu proto jsem to napsal :D jinak věřím že to musí být pěkná piplačka :D A nevím jestli je to jen u mně ale proč hraju ze Slavii Pohár hejtmana Zlínského kraje? :D :DTenshi píše: 24 lis 2022, 22:05Jo protože jsem ho tvořil v době, kdy tohle ID bylo Baník Souš a pak už jsem si nevšimnul, že to jenom přejmenovali. Takže jupí, strávím tak hodinu přelejváním těch věcí z jednoho ID na druhézulis1234 píše: 24 lis 2022, 21:29 Všiml jsem si že v oficiální databázi je Baník most-souš a u tebe je tvořen nový Baník Most-Souš![]()
Ohledně toho poháru, podobný problém mi už psal Diehard a ještě někdo na steamu a obojí bylo způsobeno tím, že měli zapnuté další databáze (které měly nové ID) a u obou případů to byly databáze od Timo, které jsou naprostý odpad, protože Timo absolutně nechápe jak fungují databáze v FM a jejich kompatibilita... Plus všechny jeho databáze jsou udělaný do 10 minut s jeho vlastními pravidly a fantasy penězi. Takže jeho databáze doopravdy nepoužívat