Hlášení chyb v češtině

1
Budeme rádi, když nám sem hodíte jakoukoli chybu nalezenou v překladu, ale i návrh na jiný překlad.

Doporučený návod, jak nahlásit chybu:

1) Využijte aplikaci Výstřižky za pomocí klávesové zkratky WINDOWS + SHIFT + S a označte text, nebo využijte klávesu Printscreen návod Výstřižky

2) otevřete si webovou stránku https://ctrlv.cz/

3) stiskněte CTRL + V

4) nepovinné, ale pomůže -> označte chybu pomocí nástrojů a nezapomeňte uložit návod/ukázka

5) okopírujte vytvořený odkaz a vložte ho do komentáře, v případě návrhu na úpravu překladu se nebojte připojit, jaký překlad si představujete 😉
Můj názor je až do změny neměnný.

Re: Hlášení chyb v češtině

5
V Nizozemí (v soutěžích) mají omezující pravidlo pro přestupy hráčů stanoveno výší mzdy, pro určité hráče. Ale v češtině se to pravidlo nezobrazuje. Jedná se o Finanční pravidla - Platová pravidla. Prostě v žádném skinu nejsou. Když to přepnu do angličtiny tak se to zobrazí v pohodě. V Itálii (například) se toto pravidlo zobrazuje jak v češtině tak i v angličtině. Myslím, že tato chyba byla už i v minulém ročníku. Dá se to nějak řešit?

6
Ano, byla i loni a nedá se vyřešit, ten text mám za to ani není v textu na překlad a jestli si dobře vzpomínám, tak se to nezobrazuje v žádném jiném jazyce, pouze v britské angličtině. Tedy ani americká angličtina, němčina....
Můj názor je až do změny neměnný.

10
Omlouvám se :D a ještě jedna věc na kterou jsem narazil včera , ale nemám od toho screen , protože jsem to projel rychlovkou :D

Jednalo se o tiskovku a ptali se mě na informace ohledně zraněného hráče a tam bylo taky snad všechno v AJ , takže jestli to bude taky z toho updatu

11
frybic8 píše: Omlouvám se :D a ještě jedna věc na kterou jsem narazil včera , ale nemám od toho screen , protože jsem to projel rychlovkou :D

Jednalo se o tiskovku a ptali se mě na informace ohledně zraněného hráče a tam bylo taky snad všechno v AJ , takže jestli to bude taky z toho updatu
Na české názvy je třeba správně nastavit hru, je to na obrázku - tuším položka Jazyk údajů z DB 😉

12
vonTrips píše: 02 pro 2022, 10:20
frybic8 píše: Omlouvám se :D a ještě jedna věc na kterou jsem narazil včera , ale nemám od toho screen , protože jsem to projel rychlovkou :D

Na české názvy je třeba správně nastavit hru, je to na obrázku - tuším položka Jazyk údajů z DB 😉
najdu to v nastavení či při založení hry?
Odpovědět

Zpět na „Čeština pro FM 2023“