Fortuna:liga (CZ)
1Diskuze o Gambrinus lize. ;)
Pesimista vidí v tunelu tmu. Optimista vidí světlo na konci tunelu. Realista vidí světla vlaku. Strojvůdce vidí tři blbce na kolejích.
Olééééééééé Leverkusen :-Paby udělal v Evropě pro jednou zase ostudu (jestli někdo bude vzpomínat sezonu po banikovskem titulu tak uvidi :D )
by muselo sestoupit vícekrát :)doNny píše:Bonzácko jednoznačně dolů, ať je další rok dobrej výjezd 8-)
Jako já podporuju spíš federální ligu než nějaký pohár. Ale myslím, že beztak se toho jen tak nedočkáme, protože to budou zejména problémy toho, že vlastně dvě země přijdou o místa v pohárové Evropě. Určitě by to nebylo tak, že by se sečetla místa v SVK a CZ lize...wasek2611 píše: - jinak spíš bych byl pro zavedení federativního super poháru (vítěz GL vs vitěz poháru SVK a naopak...) aspon by to byl nejaký pohár....
10 týmů je podle mě málo... takový ty modely jako maj v Rakousku nebo ve Skotsku se mi moc nelíběj... spíš bych zařadil nějaké to play-off a baráž.Beeluis píše:Naší lize by spíš prospělo snížení na 10 týmů než spojení s ještě slabší slovenskou ligou.