Pokud se náhodou chce zase někdo pohádat, udělejte to prosím slušně
Za sebe jen řeknu, že fotbal Plzně až tak útočný (podle mě) nebyl a v Evropě s ním pohoří, zvláště pokud se jim rozpadne kádr a oni jej kvalitně neposílí!
jako Chachar souhlasím - možná až na toho Laštyho (některé góly, viz na Spartě, byly vyloženě jeho a Budinský v době jeho absence nechytal vůbec zle) a toho Kaloče (doufám, že ty jeho chyby byly jen drobné výpadky formy, talent tam vidím), každopádně pan Grussmann jakožto sportovní ředitel zatím odvádí skvělou práci a doufám, že v tom bude pokračovat s kolegy ... zároveň si teď v té zbytečné nadstavbě zahráli i kluci jako Smékal, Šín nebo oba Jaroňovci a určitě to od nich nebyla ostuda :) a hlavně ať ještě zůstane můj velký oblíbenec Jirka Flešiman, to je motor i ve svém pokročilejším věku, zároveň jak jsem se obával odchodu Zia (po herní stránce i díky jeho fanatismu), ale Lišák jej skvěle zaskočil a se Svozkou to bylo fajn, škoda toho zranění teďPalec99 píše: 17 kvě 2022, 12:20 Tak něco tedy i k Ostravské šlechtě a jejich boji v lize
Když jsem je tehdy viděl hrát proti Vlašimi ve FNL, kde měli neskutečně čitelný systém, který Vlašim v klidu vymazala. Bohužel Vlastík Petržela(teď šéftrenér mládeže Vlašimi) byl čitelný a i neschopa jako Hašek ho vymazal, ale už v té době to byl tým pod panem Brabce, který měl budoucnost. Je vidět že pan Brabec do toho krom peněženky a kreditek dává i srdce. Na Ostravu rád koukám, ale pod Smetanou to byl hodně mastný neslaný fotbal. Hráče na poháry mají - Almási(snad ho udržíte), Laštůvka, Kaloč, ale i tak neumějí správně posílit a doplnit tam kde je tlačí bota. Doufám, že pod Vrbou bude Baník před Spartou, ať i Vrba ukáže Rosickému a spol, že to asi není trenérem. Hlavně už kvůli fanouškům by si Baník zasloužil Evropu. Co jsem sledoval i mládež, tak tam též budoucnost je, jelikož Baník se řadí mezi TOP3 akademie v ČR. Někdy je lepší kouknout do své líhně a dát šanci mladíkovi než vyhodit 30 milionů za hráče, který je za zenitem. Když i ve vedení sportovního úseku budou lidé jako je pan Brabec, tak by bylo krásné, kdyby do 5 let Baník i vybojoval titul a zavřel jak nám slavistům tak hlavně sparťanům pusu.
Dovolím si oponovat, že Svozil teda nic moc. Jako rozhodně není horší než to nemehlo Chlumecký, ale za mě to prostě není stopér do týmu, co chce útočit na poháry. Více se mi líbil Pokorný, ale i to je tak hráč maximálně do rotace. Osobně bych byl rád, kdyby zůstal Takács, popř. kdyby přišel Frydrych z Polska... Tyhle dva si vedle Lišáka představím radějiPajinos píše: 17 kvě 2022, 13:05jako Chachar souhlasím - možná až na toho Laštyho (některé góly, viz na Spartě, byly vyloženě jeho a Budinský v době jeho absence nechytal vůbec zle) a toho Kaloče (doufám, že ty jeho chyby byly jen drobné výpadky formy, talent tam vidím), každopádně pan Grussmann jakožto sportovní ředitel zatím odvádí skvělou práci a doufám, že v tom bude pokračovat s kolegy ... zároveň si teď v té zbytečné nadstavbě zahráli i kluci jako Smékal, Šín nebo oba Jaroňovci a určitě to od nich nebyla ostuda :) a hlavně ať ještě zůstane můj velký oblíbenec Jirka Flešiman, to je motor i ve svém pokročilejším věku, zároveň jak jsem se obával odchodu Zia (po herní stránce i díky jeho fanatismu), ale Lišák jej skvěle zaskočil a se Svozkou to bylo fajn, škoda toho zranění teďPalec99 píše: 17 kvě 2022, 12:20 Tak něco tedy i k Ostravské šlechtě a jejich boji v lize
Když jsem je tehdy viděl hrát proti Vlašimi ve FNL, kde měli neskutečně čitelný systém, který Vlašim v klidu vymazala. Bohužel Vlastík Petržela(teď šéftrenér mládeže Vlašimi) byl čitelný a i neschopa jako Hašek ho vymazal, ale už v té době to byl tým pod panem Brabce, který měl budoucnost. Je vidět že pan Brabec do toho krom peněženky a kreditek dává i srdce. Na Ostravu rád koukám, ale pod Smetanou to byl hodně mastný neslaný fotbal. Hráče na poháry mají - Almási(snad ho udržíte), Laštůvka, Kaloč, ale i tak neumějí správně posílit a doplnit tam kde je tlačí bota. Doufám, že pod Vrbou bude Baník před Spartou, ať i Vrba ukáže Rosickému a spol, že to asi není trenérem. Hlavně už kvůli fanouškům by si Baník zasloužil Evropu. Co jsem sledoval i mládež, tak tam též budoucnost je, jelikož Baník se řadí mezi TOP3 akademie v ČR. Někdy je lepší kouknout do své líhně a dát šanci mladíkovi než vyhodit 30 milionů za hráče, který je za zenitem. Když i ve vedení sportovního úseku budou lidé jako je pan Brabec, tak by bylo krásné, kdyby do 5 let Baník i vybojoval titul a zavřel jak nám slavistům tak hlavně sparťanům pusu.
BP!
jako Takács by byl dělo, ale za toho si řeknou ranec ... Pokorný měl poslední zápasy taky blbou fazonu, ale je fakt že do toho skočil z ničeho nic prakticky ... uvidíme, co vymyslí vedení, věřím, že to bude prověřený hráčvonTrips píše: 17 kvě 2022, 14:20 Dovolím si oponovat, že Svozil teda nic moc. Jako rozhodně není horší než to nemehlo Chlumecký, ale za mě to prostě není stopér do týmu, co chce útočit na poháry. Více se mi líbil Pokorný, ale i to je tak hráč maximálně do rotace. Osobně bych byl rád, kdyby zůstal Takács, popř. kdyby přišel Frydrych z Polska... Tyhle dva si vedle Lišáka představím raději
No, útočníků máme dost... Klíma je OK (hlavně je o něco techničtější, než Almási), na hostování jsou pořád Šašinka se Zajícem a do toho je tam Smékal, takže za mě žádný problém, když prodáme Almásiho. A pokud by to bylo výměnou za Laca + 35 míčů, tak za mě OK pokud tam bude i 20 % z dalšího prodejePalec99 píše: 17 kvě 2022, 17:16 Kluci, tak mi si do Slavie vezmeme Almásiho a mi vám dáme Laca + 35 míčů.
S tím Frydrychem máš pravdu, hlavně to je odchovaný Chachar, takže by hrál taky srdcem a dát si dárek místo sestupu v Polsku boj o Evropu by mohlo být dobré lákadlo. A hlavně díky sestupu Wisly by mohl být levnější.
vonTrips píše: 17 kvě 2022, 17:22No, útočníků máme dost... Klíma je OK (hlavně je o něco techničtější, než Almási), na hostování jsou pořád Šašinka se Zajícem a do toho je tam Smékal, takže za mě žádný problém, když prodáme Almásiho. A pokud by to bylo výměnou za Laca + 35 míčů, tak za mě OK pokud tam bude i 20 % z dalšího prodejePalec99 píše: 17 kvě 2022, 17:16 Kluci, tak mi si do Slavie vezmeme Almásiho a mi vám dáme Laca + 35 míčů.
S tím Frydrychem máš pravdu, hlavně to je odchovaný Chachar, takže by hrál taky srdcem a dát si dárek místo sestupu v Polsku boj o Evropu by mohlo být dobré lákadlo. A hlavně díky sestupu Wisly by mohl být levnější.
A to jsem ještě četl dneska spekulaci, že k dispozici bude i Kliment, který by mohl případně přijít do Baníku, kdyby nám Ládik odešel...
Tak aby jste ho prodali z Baníku mimo ČR, tak by musel dát 25-30 gólů jako kdysi Komličenko, ale tam se ukázalo, že to už v zahraničí nešlo. Jestli se Baník nedostane do Evropy a tam se Laco neukáže, tak si ho užijete ještě dlouho, jestli teda nepřijde Slavie.Pajinos píše: 18 kvě 2022, 09:34vonTrips píše: 17 kvě 2022, 17:22No, útočníků máme dost... Klíma je OK (hlavně je o něco techničtější, než Almási), na hostování jsou pořád Šašinka se Zajícem a do toho je tam Smékal, takže za mě žádný problém, když prodáme Almásiho. A pokud by to bylo výměnou za Laca + 35 míčů, tak za mě OK pokud tam bude i 20 % z dalšího prodejePalec99 píše: 17 kvě 2022, 17:16 Kluci, tak mi si do Slavie vezmeme Almásiho a mi vám dáme Laca + 35 míčů.
A to jsem ještě četl dneska spekulaci, že k dispozici bude i Kliment, který by mohl případně přijít do Baníku, kdyby nám Ládik odešel...
že vás huba nebolí :D náš Laco zůstat a kdy odchod, tak jedině ven z ČR - nechci abychom podpořili zas někoho z Prahy jak se Sorem (u něj si cením, že teď proti nám neslavil)
uvidíme jak si to Vrba poskládá, ono jak říká vonTrips, forvardů je tam fakt dost a potřebujeme fungovat i po finanční stránce, takže jeho odchod bude ztráta, ale ne tragédie (hlavně na něm vydělat co největší ranec)