Re: Cesta do Ligy mistrů #7 - SV Stuttgarter Kickers (2027/2028)

21
Obrázek

Obrázek
Po sestupu jsme museli prodat klíčové hráče, jelikož chtěli odejít. Bylo těžké sehnat kvalitní náhrady, kvůli malému rozpočtu. Z prodeje hráčů jsme získali 13mil. €. Za něco málo přes 1mil. € jsme přivedli 7 hráčů, z toho jeden na hostování.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Obrázek
Odchodem klíčových útočných hráčů jsme ztratili kvalitu v útoku. V některých fázích sezony jsme bojovali o míst zaručující přímý postup. Jenže z posledních 7 zápasů jsme dokázali vyhrát jen 2, a tak se museli spokojit s 5. místem.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Obrázek
V prvním kole jsme si lehce poradili s Energie Cottbus. Hned ve druhém kole jsme vyfasovali gigant Bayern Munchen. Nebáli jsme se hrát útočný fotbal, zápas byl vyrovnaný až do základní hrací doby. No a v prodloužení jsme se postarali o nečekaný výsledek. V 100. minutě nás do vedení poslal Adelhoefer, na to ještě dokázal Bayern zareagovat a srovnat na 2:2 v 111. minutě. Jenže v poslední 120. minutě prodloužení se znovu trefil Adelhoefer a poslal nás do dalšího kola. Euforie a senzace. Po vyřazení Bayernu jsme byli hodně sebevědomí. V osmifinále jsem hostili druholigový Augsburg. Zápas byl vyrovnaný, ale nedokázali jsme dát gol. A tak nás soupeř potrestal v 116. minutě prodloužení. Velká škoda, věřil jsem tomu že bychom mohli dojít hodně daleko v poháru.

Obrázek
  • Z ligového výkonu asi spokojen, jelikož nám chyběly kvality v útoku. Naopak trochu zklamán, že jsme nedokázali dojít dále v poháru.
  • Liga mistrů je zatím hodně hodně daleko. Musíme co nejrychleji dostat se zpět do 1.Bundesligy.

vonTrips: Tak ted už vím i to, že bez posil nevyhraješ ani 2.Bundesligu :))

Pajinos: Máš pravdu, tým nebyl tak kvalitní. Máme hodně mladíků bez zkušeností, to je asi jeden z mnoha důvodů proč dostáváme goly ke konci zápasů :D.
Obrázek

Re: Cesta do Ligy mistrů #7 - SV Stuttgarter Kickers (2027/2028)

24
tak tedy děkuji, že jsi nechal postoupit Schalke a teď věřím, že jej budeš následovat :) ten tým si sedne a vždy je po nových posilách + odchodech další rok lepší a sehranější, alespoň mi to tak přijde

neskutečný skalp Bayernu v poháru - škoda, že tě pak zobnou žaludy z dvojky no :/ ale nevadí ... jinak ti hlasitě závidím toho levého beka ze Srbska, já s těmi kraji bojuju od začátku už, vždy mi vydrží chvíli a pak jdou s kvalitou dolů

a opět bulvární otázka - ten Kris je něco do rodiny s Paulem? :D
Obrázek

Re: Cesta do Ligy mistrů #8 - SV Stuttgarter Kickers (2029 Konec)

25
Rozhodl jsem se, že tenhle kancl ukončím po poslední sezoně. Chci se přesunout do FM23, kde vytvořím nový kancl. Jelikož tohle bude poslední díl, tak to jen rychle shrnu.

Save, ve kterém jsem strávil dva měsíce. Nebýt FM23 tak bych stále pokračoval. Chci poděkovat klukům, kteří tenhle kancl sledovali a komentovali. Uvidíme se v mém novém kanclu z FM23...
Obrázek

Re: Cesta do Ligy mistrů #8 - SV Stuttgarter Kickers (2029 Konec)

27
velká škoda, kancelář jsem sledoval a teď to mohlo být zajímavé ... myslím si, že sis mohl počkat na FM23 ve slevě (počítám, že po Novém roce bude), protože co jsem četl a viděl, moc novinek tam vyjma Důvěry fanoušků a Plánovače sestavy není (nevím, jak teď ten zápasový engine, co měl patch), ale je to tvé rozhodnutí a tak jej budu samozřejmě respektovat

gratulace k postupu a jmenování legendou - jak píše kolega dex, je to vlastně ideální konec, akorát chudák tvůj nástupce, když se neudrží (bo nezná tvou politiku a taktiku apod.), tak dostane od obyvatel Stuttgartu velkou bídu :D mrzí mě ten pohár, tam už jsi sahal po branách finále, ale limonády jsou prostě nepříjemný sok ... tak ať se daří dál, za mě mise splněna!
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Manažerské kanceláře“