Registrovaný tady jsem až hodně pozdě, ale chodil jsem tu už tak od roku 2011 hledat informace a číst si třeba smajlissovu taktickou školu. Tady to bylo místo, kde jsem vždy našel co jsem potřeboval, rady, návody nebo odkazy na addony. Časem jsem se stal i aktivním členem komunity a jsem rád, že komunita tady pořád žije (i když těch příspěvků bylo dříve mnohem víc).
Re: Od kdy hrajete Football manager
81Tak i já se zapojím do diskuze... vždy jsem miloval závodní hry a strategie (série Grand Prix a Age of Empires, to bylo moje). Ale koncem 90. let se kámoši bavili o nějakých manažerech, moc jsem to nepobíral, ale diskuze zajímavá. Pak k nám dorazil internet a já začal stahovat různé hry, mezi nimi i nějaké freeware manažery. Nejvíce se mě zaujal Football Manager od Jirky Matějky (poslední verze 5.02), ten jsem hrál strašně dlouho. Zkoušel jsem i CSM a pak přišlo první FM, ročník 2011. Ten jsem upirátil. Od verze 2013 si všechny kupuju na Steamu, tedy až na 2023, tu jsem dostal od Martina - díky 

Registrovaný tady jsem až hodně pozdě, ale chodil jsem tu už tak od roku 2011 hledat informace a číst si třeba smajlissovu taktickou školu. Tady to bylo místo, kde jsem vždy našel co jsem potřeboval, rady, návody nebo odkazy na addony. Časem jsem se stal i aktivním členem komunity a jsem rád, že komunita tady pořád žije (i když těch příspěvků bylo dříve mnohem víc).