Kariéra tvého hráče je projekt, kdy jeden dobrovolník sesbírá data lidí, jenž se chtějí zapojit a z těchto dat vytvoří hráče do hry. Součástí toho všeho je registrační formulář, kde zájemci (zpravidla ovšem omezený počet) vyplní základní údaje - jméno, příjmení, výška, váha, místo narození atd. Z těchto dat se vytvoří hráč, jenž má 15 let a je přiřazen do zájemcem zvoleného klubu. Následně probíhá simulace, kdy jsou zapnuty všechny soutěže, kde jsou nějací hráči, na plné detaily.

kariera-hrace-FM22

Z těchto dat se pak dělají souhrny (grafické, textové, videa), které se zveřejňují. Manažeři/hráči/lidé (prostě zájemci) pak mohou diskutovat o svých herních alteregách, kam to dotáhli, kam směřují atd. Mohou se také např. špičkovat a celkově tento projekt pomáhá utužovat komunitu.

Registrace pro letošní ročník (FM24) probíhala zde https://forum.fmfans.cz/viewtopic.php?t=12015&sid=4a80b04b77f29dfbd3d2bffcda6a0779 a můžeme slíbit, že pro příští ročník zveřejníme výzvu i tady. Aktuálně se zde však budou objevovat pouze jednotlivé díly z letošní kariéry. Pokud si chcete prohlédnout starší ročníky, tak můžete zde:

Předchozí příspěvek Následující příspěvek