Pokud neznáte FM Staga, tak koukněte na www.fmstag.com, kde krom vlastních kanceláří uveřejňuje i své nástroje pro Football Manager. A také píše články pro The Byline.

Nyní se podíváme na jeho nástroje, které vytvořil pro Football Manager. Asi tím nejznámějším jsou jeho Base stats:

base-stats

Zde vytvořil sadu základních statistik, podle kterých se dají hodnotit hráči na jednotlivých typologických rolích. Více doporučuji přečíst zde - https://fmstag.com/statistics-what-does-good-look-like-in-fm24/.

Vyhledávácí nástroj

Další nástroj, který vytvořil (tedy krom výborné sady pohledů do hry), je jeho vyhledávací nástroj.

První verzce - Excel

Svou první verzi vydal pár let zpátky pro FM22 a nástroj stále vylepšuje. Ke stažení zde https://fmstag.com/playersearchtool/.

excel

Více informací naleznete např. tady - https://medium.com/@FMPanda/fm-stag-search-player-i-dafc4df61c3f a https://medium.com/@FMPanda/fm-stag-search-player-ii-68a8abff90fe, kde se nachází i český návod na použití.

Online verze

Pro FM23 pak spolu s FM Scout vytvořili zcela nový vyhledávací nástroj. Vše podrobně popisuje zde - https://fmstag.com/player-performance-calculator-fm23/, nástroj je pak k dispozici na stránkách FM Scout - https://www.fmscout.com/f-performance-calculator.html a to včetně jednoduchého návodu.

STAG-Acko

Princip je velmi jednoduchý - stačí si stáhnout speciální pohled do hry a pak už jen vyfiltrovat hráče, které chcete hodnotit. Následně pomocí pohledu ve hře seznam hráčů vytisknete jako HTML, vložíte do online nástroje a on se postará o zbytek (viz obrázek výše).

STAG-WB

Není také problém porovnat vlastní hráče s těmi dostupnými (viz obrázek). Pokud potřebujete bližší informace nebo návod, podívejte se na blog - https://medium.com/@FMPanda/nov%C3%BD-n%C3%A1stroj-od-fm-stag-95c726ef5956.

Předchozí příspěvek Následující příspěvek